DR. Katarina Segers - Home
DR. Katarina Segers - Profiel
DR. Katarina Segers - Behandelingen
DR. Katarina Segers - Contact
DR. Katarina Segers - Gelaats behandeling
DR. Katarina Segers - Behandeling borsten
DR. Katarina Segers - Lichaams behandeling
DR. Katarina Segers - Behandeling handen
DR. Katarina Segers - Litteken behandeling
Verkleining - BRD

Bij een borstreductie wordt er huid-, vet- en klierweefsel verwijderd. Het resterende borstweefsel wordt gelift en het tepelhof gecorrigeerd. De ingreep gebeurt onder volledige verdoving.
Na de ingreep dient de patiënt 6 weken lang een steunbeha te dragen zowel overdag als ’s nachts. Gedurende deze 6 weken geldt er ook een hef- en sportverbod.
Vergroting - augmentatie

Een borstvergroting is een ingreep om de grootte en de vorm van de borsten te veranderen. Hierbij worden water- of gelgevulde prothesen geplaatst via een incisie ter hoogte van de plooi onder de borst of via een incisie aan de onderste rand van het tepelhof. De ingreep gebeurt onder volledige verdoving in dagopname.
Na de ingreep mag de patiënte 6 weken lang niet heffen of sporten en dient zij dag en nacht een steunbeha te dragen.
Lifting – mastopexie

Bij een borstlifting worden de borsten omhoog gebracht met behoud van het eigen volume. Er wordt dus enkel huid weggenomen en het borstweefsel wordt gehermodelleerd. Dit kan in combinatie met het plaatsen van een netje voor een meer blijvend resultaat. Indien ook een vergroting gewenst wordt kan simultaan ook een prothese geplaatst worden. De ingreep gebeurt onder volledige verdoving.
Na de ingreep mag de patiënte 6 weken lang niet heffen of sporten en dient zij dag en nacht een steunbeha te dragen.
Mannen – gynaecomastie

Voor er chirurgisch ingegrepen wordt dient er eerst nagegaan te worden of er geen onderliggende oorzaak is. Daarom is een onderzoek vereist door de endocrinoloog.
De chirurgische behandeling bestaat uit het verwijderen van het overtollig klier- en vetweefsel. Tevens wordt een liposuctie uitgevoerd voor het corrigeren van de contouren. De ingreep gebeurt onder volledige verdoving in dagopname.
Na de ingreep mag de patiënt 6 weken lang niet heffen of sporten en dient hij dag en nacht een steunband te dragen.
Ingetrokken tepel

Bij de chirurgische behandeling van een ingetrokken tepel wordt de tepel losgemaakt en naar buiten gebracht. De ingreep gebeurt onder lokale verdoving in dagopname. Na twee weken worden de hechtingen verwijderd.
Ongelijke borsten

Er bestaan een groot aantal verschillende medische ingrepen voor de behandeling van ongelijke borsten. Zo kan er een vergroting of verkleining al dan niet in combinatie met hermodelleren nodig zijn.
Design en Development by White Rabbit Productions | Sitemap