DR. Katarina Segers - Home
DR. Katarina Segers - Profiel
DR. Katarina Segers - Behandelingen
DR. Katarina Segers - Contact
DR. Katarina Segers - Gelaats behandeling
DR. Katarina Segers - Behandeling borsten
DR. Katarina Segers - Lichaams behandeling
DR. Katarina Segers - Behandeling handen
DR. Katarina Segers - Litteken behandeling
Ooglidcorrectie of blefaroplastie

Ter hoogte van de bovenste oogleden wordt de overtollige huid, eventueel gecombineerd met spierweefsel verwijderd.
Ter hoogte van de onderste oogleden wordt er eveneens huid verwijderd alsook vetweefsel.
De littekens hiervan worden verborgen in de natuurlijke huidplooien.

De ingreep gebeurt in principe onder plaatselijke verdoving. Na een week worden de hechtingen verwijderd.
Wenkbrauwen

Bij een wenkbrauwlift worden doorgezakte wenkbrauwen gecorrigeerd waarbij de wenkbrauwen hoger worden geplaatst. Deze ingreep gebeurt vaak in combinatie met een ooglidcorrectie.
De ingreep gebeurt vaak onder lokale verdoving, maar afhankelijk van de uitgebreidheid en of de ingreep al dan niet gebeurt in combinatie met andere ingrepen kan dit ook onder volledige verdoving. De ingreep gebeurt in dagopname. Na een week worden de hechtingen verwijdigd.
Correctie afstaande oren of Otoplastie

De stand van de oren wordt bepaald door het kraakbeenskelet. Bij een otoplastie wordt het kraakbeen gecorrigeerd en dit via een incisie aan de achterzijde van het oor. De ingreep gebeurt onder volledige narcose bij kinderen (vanaf 5 à 6 jaar) en onder plaatselijke verdoving bij volwassenen in dagopname. Na de ingreep moet u een week een tulband dragen dag en nacht, nadien enkel nog een haarband gedurende 2 weken gedurende de nacht en bij bepaalde activiteiten ook overdag.
Correctie doorgescheurde oorlel

Hierbij wordt onder plaatselijke verdoving het doorgescheurde gaatje gecorrigeerd. Na 10 dagen worden de hechtingen verwijderd.
Lippen

Cfr. fillers.
Facelift / Halslift

Bij een facelift wordt de huid strak aangespannen, de onderhuidse weefsels gecorrigeerd en de overtollige huid verwijderd. Bij een halslift wordt de huid eveneens aangespannen. Simultaan kunnen onderliggende spieren gecorrigeerd worden.
De ingreep gebeurt onder volledige verdoving in dagopname.
Na de ingreep wordt een verband aangelegd dat gedurende 1 week dag en nacht dient gedragen te worden. De hechtingen worden na een week verwijderd.
Spierontspanners

De spierontspanner is een complex van neurotoxines en eiwitten geproduceerd door de bacterie Clostridium Botulinum.

Het is een verlammende stof die de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren blokkeert waardoor de werking van de spieren afneemt of stil komt te liggen.
Rimpels ontstaan deels door de activiteit van de onderliggende spieren. Deze spierontspanner relaxeert de spieren en vermindert daardoor de rimpels. Voornamelijk de rimpels ter hoogte van het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen en rond de ogen kunnen behandeld worden. Na 3 à 4 maanden dient te behandeling herhaald te worden.
Fillers

Fillers worden gebruikt voor het opvullen van groeven langs neus en mond evenals rimpeltjes rond de ogen en langs de kin. Tevens kunnen ze gebruikt worden voor het vergroten van het volume van de lippen en voor het opvullen van ingezonken littekens. Na ongeveer 6 maanden dient de behandeling herhaald te worden.
Gebruikte materialen: De Belgische overheid verbiedt het vermelden van namen van medicijnen en inspuitmiddelen op websites.
Design en Development by White Rabbit Productions | Sitemap