DR. Katarina Segers - Home
DR. Katarina Segers - Profiel
DR. Katarina Segers - Behandelingen
DR. Katarina Segers - Contact
DR. Katarina Segers - Gelaats behandeling
DR. Katarina Segers - Behandeling borsten
DR. Katarina Segers - Lichaams behandeling
DR. Katarina Segers - Behandeling handen
DR. Katarina Segers - Litteken behandeling
Armen – armlift

Bij een armlift wordt loshangende huid en overtollig vetweefsel ter hoogte van de bovenarmen verwijderd. Het litteken wordt geplaatst aan de binnenzijde van de bovenarm. De ingreep gebeurt onder volledige verdoving in dagopname.
Abdominoplastie (Mini-abdominoplastie - Circulaire abdominoplastie)

Bij een abdominoplastie wordt het overtollige huid- en vetweefsel ter hoogte van het abdomen verwijderd. Simultaan worden ook de rechte en schuine buikspieren aangespannen. Vaak is er ook een vetoverschot ter hoogte van de flanken. Dit kan gecorrigeerd worden door middel van liposuctie tijdens dezelfde narcose.

Afhankelijk van de uitgebreidheid wordt er een mini-abdominoplastie, een abdominoplastie of een circulaire abdominoplastie uitgevoerd. Dit geeft dan hetzij een klein litteken, hetzij een litteken van heupkam tot heupkam hetzij een circulair litteken.

De ingreep gebeurt onder volledige verdoving. Na de ingreep mag de patiënt gedurende 6 weken geen sportactiviteiten uitvoeren en dient er dag en nacht een buikband gedragen te worden.
Dijen – dijlift

Bij een dijlift wordt loshangende huid gelift. Tevens wordt het overtollige vetweefsel verwijderd. Het litteken wordt geplaatst aan de binnenzijde van het bovenbeen en in de liesplooi.

De ingreep gebeurt onder volledige verdoving. Na de ingreep mag de patiënt gedurende 6 weken geen sportactiviteiten uitvoeren. Tijdens deze periode moet dag en nacht een drukbroek worden gedragen.
Liposuctie

Liposuctie is het wegzuigen van vet. Het is vooral aangewezen om lichaamscontouren te verbeteren bij iemand met een gematigd lichaamsgewicht. De ingreep gebeurt in functie van de uitgebreidheid onder lokale of algemene verdoving in dagopname.

Na de ingreep moet dag en nacht een drukverband worden gedragen gedurende 6 weken. Bovendien mogen tijdens deze periode geen sportieve activiteiten worden uitgeoefend.
Lipofilling

Lipofilling is het vullen van een bepaalde zone van het lichaam met eigen lichaamsvet. Deze techniek kan gebruikt worden om de contouren van de wangen te corrigeren, om rimpels en plooien op te vullen, om lippen te vergroten en ook om onregelmatigheden elders op het lichaam te corrigeren.

Afhankelijk van de uitgebreidheid gebeurt deze ingreep onder lokale of algemene verdoving in dagopname.
Genitaal – schaamlipverkleining

Bij deze ingreep worden te grote of hangende schaamlippen gecorrigeerd. De ingreep gebeurt onder plaatselijke verdoving in dagopname.

De hechtingen gebeuren met oplosbare draad waardoor ze naderhand dus niet moeten worden verwijderd.
Design en Development by White Rabbit Productions | Sitemap