DR. Katarina Segers - Home
DR. Katarina Segers - Profiel
DR. Katarina Segers - Behandelingen
DR. Katarina Segers - Contact
DR. Katarina Segers - Gelaats behandeling
DR. Katarina Segers - Behandeling borsten
DR. Katarina Segers - Lichaams behandeling
DR. Katarina Segers - Behandeling handen
DR. Katarina Segers - Litteken behandeling

Dr. K. Segers voltooide haar studies Geneeskunde aan de Katholieke Universiteit van Leuven in 2001. Nadien specialiseerde zij zich in de Plastische, Reconstructieve en Esthetische Heelkunde te Leuven. Tijdens haar opleiding als specialist was zij werkzaam in de Ziekenhuizen Oost-Limburg (Z.O.L.) te Genk, Cliniques d’Europe (Sint-Elisabethziekenhuis) te Ukkel en het UZ Gasthuisberg te Leuven.
Zij kreeg haar erkenning als plastisch chirurge in 2007, na examens georganiseerd door het Collegium Chrirurgicum Plasticum, waar zij nationaal de beste score haalde.
Daarnaast genoot zij van een bijkomende opleiding handchirurgie in Parc Leopold te Brussel onder leiding van Professor Moerman.
Tijdens haar opleiding volgde zij ook nog verscheidene gespecialiseerde cursussen, waaronder een cursus microchirurgie te Maastricht onder leiding van Prof. Boeckx.
Sinds 2007 is Dr. K. Segers werkzaam als vast staflid in het universitair ziekenhuis Gasthuisberg te Leuven waar zij vervolgens benoemd werd tot Adjunct-Kliniekhoofd.
Sinds 2008 is Dr. K. Segers ook werkzaam in het AZ te Diest.

Dr. K. Segers is lid van de Orde van geneesheren.
Design en Development by White Rabbit Productions | Sitemap